promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ki akarták rúgni, mert telózott munka közben, de a főnöke nagyot nézett, mikor a dolgozó elmondta, mit keresett a neten
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rafinált volt a dolgozó, a főnöke köpni-nyelni nem tudott, mikor közölte vele.

Mindenki került már olyan helyzetbe, hogy megunta a munkáját, és elgondolkozott rajta, hogy váltani kéne. Tegyük fel, hogy egy olyan munkahelyen dolgozunk, ahol megfigyel minket a főnökünk. Egyik nap pedig behívat azért, mert látta, túl sokat nyomkodjuk a telefonunkat.

Mi történne normál esetben egy ilyen szituációban?

Figyelmeztetés vagy kirúgás, igaz? De tegyük fel, hogy a dolgozó azért telefonozott annyit munkaidőben, mert éppen egy másik állás után nézelődött; és tegyük fel, meg is találta, mire a főnöke behívatta, hogy megszidja. Ehelyett olyan helyzetbe hozzuk, amire nem is tud mit reagálni: közöljük vele, hogy böngésztem az álláskeresőt, találtam is egy jobbat, szóval itt sem vagyok.

Pont erre a szituációra épül a Jófogás új reklámja is, amiben a Mellékhatás és a Drakulics elvtárs színésze, Nagy Zsolt is játszik. A színművész nem csak az említett filmek miatt lehet ismerős, hiszen az RTL-en nagy sikerrel futó A Konyhafőnök VIP 7. évadában is láthattuk,

de majdnem őt választották Ambrus Attila szerepére A Viszkis című mozifilmben.

Bár gyermekkorában focista és kamionos szeretett volna lenni, később annyira beleszeretett a színészetbe, hogy azóta is ebben a világban tevékenykedik.

Nagy Zsolt generációjának egyik legfoglalkoztatottabb magyar színésze. Ugyan korábban súlyos problémái voltak az alkohollal, de egy ideje megálljt tudott parancsolni káros szenvedélyének, és azóta is folyamatosan dolgozik. A Jófogás reklámfilmjében ő alakítja a mogorva főnököt, aki behívja az alkalmazottját, hogy szembesítse vele, megfigyelte őt munka közben, és látta, hogy túl sokat telefonozik. Az alkalmazott pedig leveszi a kötényét, majd felmond - mondván a Jófogáson talált egy sokkal jobb munkát magának.

A Jófogás egyébként 2010 januárja óta van a magyar piacon, és 2013-ban már Magyarország piacvezető apróhirdetési oldala, ahol regisztráció után bármit eladhatunk, vagy kereshetünk. Ha autóra van szükségünk, vagy elromlott a hűtőszekrény, vagy új albérlet után kell néznünk, a Jófogáson tényleg mindent meg lehet találni, és már álláskereső része is van, szóval akár új munka után is kutathatunk.

Erről szól ez a humoros reklám, aminek csak a vágott, félperces verzióját láthatjuk a televízióban, de létezik egy hosszabb, rendezői változata is, ami majdnem kétszer olyan hosszú, mint amit eddig láthattunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás