promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Véget ért a TV2 sikerműsora – Így gratulált Krausz Gábor a győztesnek!
Borítókép:  tv2play.hu (screenshot)
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tegnap este kiderült, hogy ki lett a Séfek séfe győztese, akinek nyilvánosan gratulált Krausz Gábor.

Véget ért a TV2 nagy sikerű gasztro műsora, a Séfek séfe, amiben Wolf András, Vomberg Frigyes és Krausz Gábor csapatai versenyeztek a fődíjért. Hosszú hetek küzdelmei után Katona András, Alföldy Ákos, illetve Mógor Attila kerültek a döntőbe, és természetesen nagyon izgultak, hogy ki lesz a győztes – végül Vomberg Frigyes embere, Alföldy Ákos nyerte meg a műsort.

„Gratulálok Ákosnak és Fricinek!! Nagy menet volt az biztos. Meg az is biztos, hogy Fricinek van szeme ehhez is. Az egyetlen ember akitől fotót kért az első fordulóban az Ákos volt. Frici for President. Gratulálok Móginak, Katona Andrisnak és Wolf Andrisnak is. Köszönjük a szurkolást, remélem nemsokára újra találkozunk és főzünk”

– gratulált Krausz Gábor a közösségi oldalán.

Alföldy Ákos elárulta, hogy elképesztően boldog, amiért sikerült győzedelmeskednie a Séfek séfében, hiszen sok ember hitt benne, most pedig saját magának is bebizonyította, hogy mire képes. A versenyző 10 millió forinttal, és egy 2 hetes franciaországi szakmai továbbképzési lehetőséggel gazdagodott, amit a világ egyik legnívósabb séfiskolájában tud elvégezni.

Íme a győzelem pillanatai:

Itt pedig Krausz Gábor gratulációja:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás