promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megtámadták Cristiano Ronaldót, majdnem letépték róla a felsőjét - videó
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A férfi berohant a pályára, majd mint, a rakéta, úgy eredt a focista nyomába.

A Bajnokok Ligája 2021/2022-es szezonjában, a csoportkör harmadik fordulójában a Manchester United odahaza, az Old Traffordon fogadta az Atalantát. A mérkőzés igazi csemege volt mindenkinek, még azok is nagyon jól szórakozhattak, akik igazából egyik csapatnak sem szurkolnak. Az angolok egy zseniális fordítás után 3:2 arányban győzték le az olaszokat,

a döntő gólt Cristiano Ronaldo vitte be a 82. percben.

A mérkőzésnek viszont volt még egy emlékezetes pillanata, méghozzá a lefújás után, amikor a hazaiak önfeledten ünnepeltek. Szerencsénkre a szurkolói attakról készült felvétel is, így láthatjuk, miként indul a futballzseni felé egy szurkoló, és hogy sprintel le tucatnyi biztonsági őrt, amíg elér a céljához, Ronaldohoz.

A videón még az is látszik, ahogy utolsó leheletével kinyújtózik, és elkapja a focista mezét, és jól meg is rángatja. De ekkor már utolérték a sárgamezes rendfenntartók. Így a polgár rövid idő alatt ki is került a rivldafényből. A lendületből ítélve még a mezletépés is lehetséges kimenetele lett volna a rakétagyorsaságú szurkoló akciójának, ha nem érik utol.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás