promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szikora Róbert élő legendaként tekint magára, a halála után pedig jöhet az örök élet
Borítókép:  RTL Klub offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az R-GO frontembere arról is nyilatkozott, hogy a pápa miséje előtti fellépésen inkább visszafogta magát, és alázatos volt.

Szikora Róbert mögött termékeny másfél év áll: befejezte a Szent Erzsébetről szóló musicaljét, rengeteg új szerzeményt írt, valamint ismét turnézni kezdett Környei Attilával, az R-GO másik alapítójával.

Ferenc pápa szeptemberben az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus alkalmából járt Budapesten, ahol a Hősök terén csaknem százezer hívő előtt tartott misét. Szikora Róbert abban a szerencsés helyzetben volt, hogy felléphetett a szertartás előtt.

„Az első hírnöke voltam a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusnak, a püspök úr hívott meg erre a feladatra. Hatalmas élmény volt, hogy felléptem a pápa előtt. Popsztárként és élő legendaként gondolok magamra, de ebben az esetben a szentmise előtti kultúrprogram része, és nem egy popsztár voltam. Alázatosan viselkedtem, az alázat pedig nem más, mint hogy tudjuk a helyünket a világban”

- nyilatkozta a Borsnak az énekes.

Szikora Róbert nem esett pánikba a pandémia alatt sem, mert hisz abban, hogy a halálunk után jön az örök élet.

„Nem tudott megijeszteni, nem tudtam bepánikolni, még akkor sem, ha ez egy gyilkos vírus. Az egész életemet Krisztusra bíztam. Ő biztos nem akar rosszat, biztos szeret”

- tette hozzá a lapnak a zenész.

Közben felröppent a hír, hogy Ferenc pápa lehet, hogy valamikor 2022-ben ismét Magyarországra látogat, de ezt még csak tervezgeti a katolikus egyházfő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás