promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Őrületes felvétel került elő a fiatal Gordon Ramsayről, amikor még ő volt a kisegítő
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gordon Ramsay itt még nem járatja feleslegesen a száját, csak csinálja, amit a séf mond.

Itthon a legtöbben A pokol konyhája gasztroreality miatt ismerik Gordon Ramsay nevét, de a rajongói tudják, hogy számtalan műsora van. Az Amerikai mesterszakácsban például jóval visszafogottabb zsűriként, míg az Új utakon című sorozatban megismerhetjük a lazább oldalát is.

Ha nem a tévében káromkodik, akkor főz, és általában elképesztően jól. A Mindörökké Gordon című széria például megismerteti a hobbiszakácsokkal azokat a konyhai technikákat, tippeket, trükköket, praktikákat, amiket a sokszoros Michelin-csillagos séf is használ.

Sokan nem szeretik őt a gasztronómia világában az arrogáns stílusa miatt, de tisztelik, és van is miért. A szenvedélye még mindig nem égett ki, a szakmai tapasztalata vitathatatlan, és ma is imád újdonságokat tanulni, valamint felfedezni.

Nehéz gyerekkora volt, mivel a testvére heroinfüggő lett, az apja az alkohol rabjává vált, ő pedig ki akart törni. Csúnya ezt mondani, de picit örülhetünk, hogy a Glasgow Rangers focistájaként súlyos térdsérülést szenvedett, mert akkor elveszített volna a világ egy gasztronómiai zsenit, ha Ramsay tovább folytatja a futballt.

Messzire megyünk vissza az időben, egészen 1989-ig. Marco Pierre White akkoriban Nagy-Britannia egyik legfelkapottabb szakácsa volt, és a fiatal Gordon Ramsay a fejébe vette, hogy mindenképpen neki akar dolgozni, és tőle szeretne tanulni. Ehhez még azt is bevállalta, hogy füllentsen az önéletrajzában, és lenyűgözze vele a séfet.

Most egy elképesztő felvételt vettünk elő a múltból, amikor Marco Pierre White és Gordon Ramsay homár raviolit készítenek. Természetesen előbbi irányít, míg a ma már sztárséf Gordon csak kisegítőként van jelen, a lehető legnagyobb alázattal.

 [[vid1]]

„Mintha egy Jedi mestert látnánk, ahogy a tanítványával foglalkozik, de még nem ismeri a benne rejlő dühöt”

– írta poénból az egyik kommentelő.

Végül Gordon Ramsay amikor megnyitotta az első éttermét, rövid idő alatt első skót séfként bezsebelte a három Michelin-csillagot, majd televíziós személyiségként is meghódította a világot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás