promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lagzi Lajcsi mellé került a toplistás magyar bűnöző, akit most kapcsoltak le
Borítókép:  TV2 Play (illusztráció)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A rendőrök nem sokat teketóriáztak, és már vitték is Galambos Lajos börtönébe a nehézfiút.

Az elmúlt években egyre lazábbra vette a figurát a Magyar Rendőrség hivatalos honlapja, a roppant beszédes nevű police.hu. A portálon természetesen nagyon komoly témák és hasznos figyelmeztetések, kampányok is folynak, ám a tartalom egyes szekciói néha átcsapnak a színes hírek halmazába. A rendőrök illetékes tartalomfelelősei pedig nem restek, és néha igazán megmosolyogtató történeteket adnak elő olyan tálalással, amiket az ember jobbára könnyedebb hangvételű weboldalaktól szokott meg eddig. Korábban volt már olvasható náluk szerencsés végkimenetelű szalonnarablás is, és sok egyéb, a vidék sokszínűségét is hirdető esemény.

A police.hu szerkesztői is írói ismét kitettek magukért, ugyanis most éppen egy keresett és körözött bűnözőről adtak hírt, akit egy szabadnapos kollégájuk kapcsolt le az előző hét csütörtökén, saját kötelességtudatának köszönhetően. Na, meg az állampolgári bejelentésnek. Ugyanis a meg nem nevezett rendőr hadnagy nem saját elhatározásából tartózkodott az egyik százhalombattai kocsmában, hanem azért, mert egy ismerőse értesítette, hogy egy többszörösen körözött fickó tartózkodik a vendéglátó egységben. És milyen igazuk volt! Ugyanis a civilben kiérkező tiszt sikeresen azonosította K. Richárdot, akit immár a szolgálatban lévő, és éppen a konditermi edzésüket megszakító kollégák gyorsan bilincsbe is vertek.

Balfékünknek azonban nem csak a hivatalos papírokat illetően volt a rovásán, ugyanis még a zsebében is saját maga által sodort színes-szagos cigaretta, illetve némi zöld növényi-származék is lapult.

Ezzel pedig már csak tetézte az így is nagy bajt. Lévén antihősünket nemcsak az Érdi Rendőrkapitányság, hanem a Budapest Környéki Törvényszék is kereste, ebből kifolyólag a rend éber és alighanem kissé pipa őrei a férfi alkohol-, és drogtesztje után vitték is azon melegében a Közép-Dunántúli Országos Büntetés-Végrehajtási Intézetbe, hogy kipihenje a kocsmai fáradalmakat. Érdekesség, hogy ez másnéven a baracskai börtön, ahol a híres trombitaművész, Lagzi Lajcsi is tölti büntetését amelyet lopásért mért rá a bíróság. A legutóbbi hírek szerint Galambos Lajos nem kimondottan elégedett a fegyintézet szolgáltatásaival, ám alighanem K. Richárdnak most kisebb baja is nagyobb a helyi kosztnál.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás