promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Liptai Claudia dús kebleit úgy megbámulta a Forma 1-es szupersztár, hogy majdnem futamot rendeztek a domborulatain
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Liptai Claudia köztudottan nagy Forma-1 rajongó, így azon senki nem lepődött meg, hogy a műsorvezetőnő kilátogatott a hétvégi futamra.

Ha csak Liptai Clauida fotóját néztük volna meg, nem tudtuk volna megtippelni, hogy egy sporteseményre látogatott ki a szőke szépség. A rendezvény látogatói elé igen csodás látvány tárult, ugyanis a hölgy igen bevállalós szettet vett fel és ennek bizony sokan örültek. Kevés ember van, aki nem ismeri a sztárt, azonban ebben a szerelésben még annak is felkeltette a figyelmét, aki esetleg csak a nőies formái miatt figyelt fel rá.

A haját tökéletes szélfújta formában csinálta meg, felülre selyemszerű, zöld, szinte kombiné felsőt választott, amelyben minden túlzás nélkül látható volt Claudia összes domborulata.

A sminkje is elég bevállalósra sikerült, lehetséges, hogy a futam után bulizni ment a műsorvezető. Valószínűleg a nyarat is eléggé kihasználja és nem a Forma-1 volt az egyetlen esemény, ahol pihent, ugyanis csodás, napbarnított színe arról árulkodik, hogy nem tagadja meg magától a napfény örömeit.

Összességében tehát elmondhatjuk, hogy Claudia szexi, nőies és fletűnő jelenség volt a versenyen. Azonben nem az aszfalt volt az egyetle, ahol versenyeztek: Clauidai kegyeiért is sorban álltak a férfiak. Az egyik férfi, aki egyébként a pálya ördöge és minden futam egyik tuti "befutója" sem tudott elmenni Liptai bájai mellett.

Egy szemfüles fotós arcpirító fotón örökítette meg azt, ahogyan Fernando Alonso szó szerint bámulja Claudia melleit. A többszörös futamgyőztes jelenlegi barátnője Taylor Swift, mindenképpen kíváncsiak lennénk, hogy mit szól ahhoz a képhez, ahol párja éppen nyálcsorgatóan nézi a nála jóval idősebb (azonban ahogy a cikk elején írtuk, kétségtelenül gyönyörű) Claudia idomait.

A fénykép sztoriban volt csak elérhető, 24 óráig, azonban nekünk sikerült megtalálni a fotót, és meg is mutatjuk nektek. Egy biztos, ezt nem fogjátok 24 órán belül elfelejteni.

Liptai Claudia egyébként saját instagram oldalán is elbüszkélkedett ezzel a rendkívüli találkozóval:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás