promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor sokkolódott a Séfek Séfében, de nem az irtózatos popsivillantástól
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Krausz Gábor még egy TikTok-on ellesett játékot is kitalált, amit bevetettek a Séfek séfe szüneteiben.

Talán már kezd kicsit alábbhagyni az emberek érdeklődése, de az elején még minden szaftos pletykára kíváncsiak voltak, ami Krausz Gábor és Tóth Gabi válásáról szólt. Valószínűleg kezdi mindenki feldolgozni, hogy a sztárpáros külön utakon folytatja tovább. Még Tóth Gabi boldog jelenleg Papp Máté Bence mellett, addig Krausz Gábor inkább a munkájára koncentrál, és rengeteget sportol. Persze a kislányukat, Hannarózát továbbra is közösen nevelik.

Közben Tóth Gabival és Krausz Gáborral is találkozhattak a nézők a TV2-n. Szerencsére ez nem okoz náluk feszültséget, mivel mind a ketten külön műsorban szerepelnek. Előbbi a Sztárban sztár leszek! zsűrijében foglal helyett, míg utóbbi a Séfek séfében igyekszik mentorálni a feltörekvő séfeket.

Ide kattintva azt is megnézhetitek, hogy Tóth Gabi neve miképp tűnt fel a TV2 gasztronómiai műsorában. Ugyebár amikor még zajlottak a felvételek, akkor a páros még javában együtt volt, és a szentendrei házat rendezgették.

Krausz Gábor továbbra is igazán szigorú a Séfek séfében, de ez nem riasztotta el egy kis mókától. A sztárszakács a séftársát, Vomberg Frigyest vezette be a TikTok világába. A végén ő járt rosszul mert több tortillás pofont kapott, mint Tóth Gabitól bármikor.

Aki látta a múltkori Séfek séfét, az tanúja lehetett egy irtózatos popsivillantásnak is. Ezek után senki nem mondhatja, hogy a főzés egy unalmas szakma. A brazil táncosnő tangában igyekezett kihozni magából a maximumot a TV2 konyhájában.

Krausz Gábor közben nem a popsivillantástól sokkolódott le, hanem közben fülelt. Felhívta a séfek figyelmét arra, hogy bizony Bereczki Zoltánt hallotta énekelni a Séfek Séfe konyhájában.

A válogatók még a héten tartanak, szóval rengeteg fura hobbiszakáccsal fognak találkozni a nézők a Séfek séfében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás