promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csuti most véget vetett a találgatásoknak és megmutatta végre hol él a párjával: Kulcsár Edina már tényleg durván a múlté
Borítókép:  Frizbi Youtube
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Míg volt feleségéről egyre aggasztóbb hírek érkeznek, ő ebben a meseszép otthonban éli világát szerelmével.

Úgy tűnik, hogy Magyarországon az a tendencia, hogy minden évre jut egy olyan botrányos válás, ami az egész országot felbolygatja. A tavalyi év párosát valószínűleg nem kell bemutatnunk, Tóth Gabi és Krausz Gábor válása ugyanis még a legvilágvégibb településeken is foglalkoztatta az embereket, az irántuk tanúsított figyelem és kíváncsiság pedig nem akar múlni.

Előttük pedig egy másik pár dobta be a törölközőt, ezzel pedig ők is hónapokra a figyelem középpontjába kerültek. Ők voltak Kulcsár Edina és Csuti (polgári nevén Szabó András), akik lépten nyomon egymás iránt érzett szerelmüket hangoztatták, végül azonban kiderült, hogy náluk is inkább egy vágyott álom volt ez a kép: Edina nem találta meg a boldogságot férje mellett.

A Nyerő páros akkori évadában már nyilatkoztak arról, hogy a kapcsolatukban problémák vannak, ám ekkor még úgy gondolták, hogy meg tudják menteni a házasságukat, ez végül azonban nem sikerült és bejelentették: különválnak.

Ennél a párosnál is a női tag lépett először tovább, G.w.M.-ben (Varga Márk), a népszerű rapperben találta meg mindazt a volt szépségkirálynő, amire egy férfiban vágyott.

Állítása szerint Márk szenvedélyes, kimutatja az érzéseit és ezt olyannyira komolyan gondolták, hogy már közös kislányuk is született, a kis Amara. Ők kicsit aktívabban nyilatkoztak a válás körüli felhajtásról, részletekről, érzésekről, így nem kellett annyit találgatnia az embereknek, hogy mégis mi vezetett a végéhez.

Amiatt azonban sokáig aggódtak a magyarok, hogy Csuti képes lesz-e feldolgozni a válást és azt, hogy Edina elhagyta.

Ez végül megtörtént és nyitott a randizás világa felé: rövid ideig kapcsolatban volt Szorcsik Vikivel, akivel aztán végül nem folytatták az ismerkedést, mostanra azonban úgy tűnik, hogy ismét megállapodott: Sudár Biankával már össze is költözött és egy közös kutyust is befogadtak.

Míg Edináék párosáról egyre zavarosabb hírek érkeznek és sokan szidják kettőjük párosát kisebb botrányaik miatt, amik egymás után bukkannak fel, volt férje úgy néz ki, hogy teljes nyugalomban és harmóniában éli mindennapjait.

Most otthonába vezette el követőit, ahol alaposan körbe mutogatta, hol ébred fel és rengeteg berendezési tárgyat is láthatunk, plusz még egy kis extra meglepetést az általában visszafogott Csutiból. Úgy Tűnik, hogy a Dancing with the Stars neki is nagy önbizalmat hozott, mert így igen ritkán láthattuk.

A videót ide kattintva tudjátok megtekinteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás