promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sántikálva érkezett Budapestre Keanu Reeves, aki csupán egyetlen szót szólt a kameráknak – korábbi forgatását idéztek fel a tévében
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Épp egy sérülésből lábadozott a világsztár, de a munka nem állhatott le.

Keanu Reeves világszerte szerénységéről és adakozásairól híres, az 59 éves színész persze mindezek mellett kitűnő alakításaival is maradandó nyomot hagyott a mozik világában. Budapesten is többször megfordult már, egy ilyen alkalmat idézett most fel az RTL.

A színész még 2011-ben érkezett a magyar fővárosba, méghozzá a 47 Ronin forgatására, melyek többek között a rákospalotai Raleigh stúdióban is zajlottak, grandiózus és látványos díszletek között.

Reeves ezúttal is kerülte a flancolást, menetrendszerinti járattal érkezett ugyanis Budapestre Párizsból, ahol persze már várták a kamerák, hátha sikerül vele interjút készíteni. Ami azt illeti, sikerült is, bár tény, elég rövid beszélgetés volt.

-Mr Reeves, milyen volt az útja, jó?

-Igen.

Nos, ennyit húztak ki belőle, legalábbis a repülőtéren, ahová láthatóan kissé sántikálva érkezett. Mint kiderült, korábban – szintén a film forgatásán – megsérült, amiből akkorra még nem teljesen gyógyult fel.

A rajongóknak azért kiosztott néhány aláírást, majd türelmesen várakozott a sofőrjére. Korábban azért bőbeszédűbb volt, néhány évvel ezelőtti exkluzív interjújában részleteket árult el arról, hogyan vélekedik saját harcjeleneteiről:

„Én csak a filmes harchoz értek. Szóval nem ütni tudok, hanem jó helyen megállítani a mozdulatot”

– fogalmazott. Reevest jó néhány filmben láthattuk verekedni, a már említett Mátrix mellett a szintén nagy népszerűségnek örvendő John Wick szériában is volt pár látványos ütésváltás.

A John Wick egyébként annyira jól sikerült projekt, hogy a negyedik részt követően berendelték az ötödiket is, holott korábban már arról is lehetett hallani, hogy nem készül több folytatás. A filmek mellett nem mellesleg játékot is terveznek, ami szintén az ötödik rész alapján fog majd elkészülni.

Aki egyébként még a negyedik részt sem látta, azoknak íme egy kis kedvcsináló:

Forrás: RTL

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás