promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Népszerű terméket hívott vissza a Nébih, komoly gondot okozhat a jól ismert áruházlánc terméke, ez mindenkit érint
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Erről mindenkinek tudnia kell, egy sokak által kedvelt termékről van szó.

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal folyamatosan közvetít olyan fontos információkat, melyek jelentőségére mind a magyar vásárlók, mind a családok figyelmét felhívhatja. Számos alkalommal már előfordult, hogy a Nébih által közölt adatok révén az emberek megelőzhették komoly kellemetlenségeket, hiszen rendszeresen tájékoztatást kapnak a honlapon az esetlegesen visszahívott termékekkel kapcsolatos problémákról.

A Nébih most is friss figyelmeztetéseket tett közzé, melyek olyan termékekre vonatkoznak, amelyek esetleges felhasználása komoly veszélyekkel járhat. Ezért kiemelten fontos, hogy a magyar vásárlók tájékozottak legyenek ezekről az ügyekről. Ezért mindenki számára fontos, hogy minél többen értesüljenek erről a helyzetről, hogy elkerüljék a lehetséges bajokat.

A héten az egyik legnépszerűbb hazai kereskedelmi lánc, az Auchan egyik termékét kellett visszahívni. A szóban forgó árucikk saját márkás termék, az Auchan Kedvenc csemege debreceni 300 grammos és Auchan Kedvenc csípős debreceni szintén 300 grammos kiszerelése, mivel nem jelölt allergént, szóját tartalmaz a vizsgálatok alapján.

Az információ-megosztás és a kommunikáció kulcsszerepet játszik a megfelelő partnerségi viszony kialakításában az élelmiszerláncban. Minden szereplőnek - vállalkozónak, hatóságnak és vásárlónak - tisztában kell lennie saját felelősségi körével ebben a bonyolult és összetett hálózatban. Ha egy szereplő észlel bármilyen problémát az élelmiszerláncban, fontos, hogy az azonnal közölje a többi szereplővel.

Az önellenőrzésből eredő visszahívás teljesítése nem csupán felelős vállalkozói magatartás, hanem a fogyasztói érdekek maximális figyelembevételét jelzi, ami kiemelkedően pozitív jellemzője egy vállalkozásnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás