promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi teljesen megmásítja a múltat, megsemmisítő véleménnyel sújtották, innen már nincs visszaút
Borítókép:  TV2 Play - TényekPlusz
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kőkemény kritikát kapott az énekesnő, kiakadtak az emberek: ezzel most sokaknál elvágta magát.

Tóth Gabi és Krausz Gábor válása az egész ország számára óriási meglepetés volt. Az addig idillinek hitt házasság ha évet bírt ki, amikor (vélhetően az énekesnő jóvoltából) megtörtént a szakítás. A két fél sokáig hallgatott arról, hogy pontosan mi is történt közöttük és a mai napig nem teljesen világos, hogy mi is volt az, ami miatt a két fél végül hosszas küzdelem után sem tudta megmenteni a házasságot. Főleg a kislányuk iránti törődésből és az egymás iránti tiszteletből fakadóan igyekeztek a magánéletük és a válásuk részleteit megtartani maguknak, azonban sok esetben úgy tűnik, hogy bár Gabi volt az, aki kimondta a végső szót, mégis mintha maradt volna benne valamilyen sértettség.

Legutóbb azzal húzta ki a gyufát, hogy bemutatta a korábban Gáborral közösen megvásárolt szentendrei háza konyhájának aktuális állapotát és úgy írt az ingatlanról, mintha ahhoz soha, semmilyen köze nem lett volna volt férjének. Pedig Krausz Gábor korábban még úgy tervezte, hogy onnan csak fekete zsákban viszik el, utalva arra, hogy örök életére otthonának érezte a házat. Végül nem sokáig élvezhette az idilli környezetet, mivel hamarosan ki kellett költöznie és Gabi maradt ott a korábban még közöd családi otthonukban. Gabi mindenhol az én, az enyém, a nekem szavakat használta, ezzel pedig sokan nem értettek egyet.

Most Gabi az anyák napja alkalmából kirakott posztja miatt került bajba, ahol érzelmes, gyönyörű és szívhez szóló sorokat írt Hannarózáról, az iránta érzett szeretetéről, vágyairól, terveiről, félelmeiről. A költői formában megírt poszt sem volt elég ahhoz, hogy a követői ne találjanak rajta fogást: Tóth Gabi itt is azzal lett megvádolva, hogy szinte törli a múltat és egyre inkább úgy tesz, mintha közte és Krausz Gábor között nem hogy 6 év házasság nem volt, hanem szinte teljesen meg nem történtté akarja tenni kettőjük kapcsolatát.

Az teljesen természetes, hogy Gabi és Gábor is továbbléptek, mindketten új párkapcsolatban és új szerelemben találták meg a boldogságot, de ami kettőjük között történt az a kis Hannaróza miatt örökre az életük része marad.

A kotnyeles kommetelők egyébként ilyen és ehhez hasonló hozzászólásokat hagytak az énekesnő oldalán, mivel egy gyermek születéséhez két emberre van szükség:

Boldog anyák napját! Gábornak is hálás lehetsz ezért

Forrás: borsonline.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás