promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi olyan különleges videót tett közzé, amelyre azonnal szeretetcunami érkezett - mutatjuk, hogy miért!
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tuti, hogy erről nem tudtál.

Tóth Gabi elképesztően sok dolgot csinál egyszerre, talán az utóbbi időben a pápalátogatás kapcsán történt fellépése mellett a legtöbben a TV2-n nagy sikerrel futó showban, a Sztárban sztár leszek! című műsorban látják őt. Ám most felkerült az Instagram-oldalára egy videó, amelyből megtudhatjuk, ha eddig még nem tudtuk, hogy bizony szinkronszínészként is feltűnt már.

Méghozzá egy csodálatos alkotásban, a Bűbáj herceg és a nagy varázslat című mesében, amelyet már a Netflixen is megtalálhattok.

Az énekesnő a Fél-Orákulum szerepét "játszotta el" magyarul, Gabi nemcsak énekelni hallhatjuk, hanem egy kis párbeszédben is szerepel.

Bűbáj herceg és a nagy varázslat amúgy egy 2018-ban gyártott, kanadai animációs film. A narratíva szerint a herceget egy olyan átok sújtja, hogy minden nő azonnal beleszeret, viszont ez óriási hátrány is, mivel nem tudja megtalálni az igazit. 21 éves koráig viszont meg kell találnia, különben beteljesedik az átok.

Gabi a videó alatt rengeteg jókívánságot kapott, sokan dícsérték az általa előadott számot is. Ha még nem hallottátok, akkor most megnézetitek:

Itt pedig láthatjátok Gabi szinkronszínészi alakítását is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás