promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csúcsformában akar a nézők elé kerülni Demcsák Zsuzsa és Joshi Bharat
Borítókép:  Demcsák Zsuzsa és Joshi Bharat. Forrás: tv2.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Demcsák Zsuzsa két és fél évig nem vezetett műsort, ám Hajdú Péternek köszönhetően újra visszatér a média világába.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy Hajdú Pétert nevezték ki a Life TV és az Ozone TV vezérigazgatójának. Ez a döntés pedig Várkonyi Andrea és Szulák Andrea állásába került, az énekesnő vissza is vonult a tévézéstől.

Hajdú nem tétlenkedett, és azonnal leigazolta Demcsák Zsuzsát és Joshi Bharatot.

Az Ázsia Expressz sztárja pedig úgy döntött, hogy teljesen megújulva akar visszatérni a képernyőre. Nem akarja, hogy a gonoszkodók céltáblájává váljon. Ennek érdekében szépítőszerekkel kezeli az arcát, jobban odafigyel az étrendjére és természetesen a mozgást is beiktatta a mindennapi rutinjába.

„Amikor elmeséltem a férjemnek, mibe kezdek, hangosan felnevetett, nem értette, miről beszélek. Amit tudok, megteszek, alapvetően tápláló termékeket használok, a bőröm megújítása a cél. Annak ellenére, hogy a családnak komoly fahéjascsiga-partikat rendezek reggelente, szerencsére nagyon erős szervezetem van, és alapvetően nem kívánom azokat a dolgokat, amelyeket a diéták tiltanak. Nem szeretem a szénhidrátot, a tésztákat és az édes ízeket, így a cukrot sem, húsokat is csak roston sütünk. Ám komoly kínzásnak számítana az életemben, ha akár egy napra is megvonnák tőlem a zöldségeket. Rendszeresen futok együtt a lányommal, igaz, először tíz kör alatt hárommal hagyott le, ami megalázó volt. Azóta kezdem visszanyerni a kondimat, vele együtt sportolok továbbra is, az ő röplabdaedzéseit követem. És persze rengeteget köszönhetek a jógának is, rengeteget segít a nyújtásban, az ellazulásban és az alvásban, ami szintén elengedhetetlen, ha az ember szeretné magát karbantartani”

mondta a Blikknek Demcsák Zsuzsa.

Míg Demcsák visszatérésére még várni kell, addig Joshi Bharat július 20-án már műsort fog vezetni, ami 17 órától kezdődik a Life TV-n, és az Őszintén! Joshival címet kapta.

„Nem vagyok pszichológus, hanem egy gondolkodó ember, akinek egyrészt empatikusnak kell lennie. Másrészt kívülállóként kell segíteni megtalálni a kiutat az adott helyzetből akár úgy, hogy kérem az illetőt, hogy forduljon szakemberhez. Nem arról van szó, hogy kivesézzük a szomorú sztoriját, aztán menjen isten hírével, szeretnénk tudni, hogy mennyire sikerült neki továbblépni”

magyarázta a Blikknek Joshi Bharat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás