promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hihetetlen: az Andor szívdöglesztő szereplője kiköpött Halle Berry, akinek az első szexjelenetet köszönhetjük a Star Wars-univerzumban
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A 30 éves Adria Arjona egy igazi bombázó, akihez a Star Wars első szexjelenete is fűződik.

Nemrég debütált a Disney+-on a legújabb Star Wars-sorozat, az Andor, ami a Zsivány Egyes előtt 5 évvel játszódik. Bár a széria kétségkívül fantasztikusan néz ki, és továbbra is jól áll neki az a komor hangulat és sötét tónus, ami a 2016-ban bemutatott mozifilmet is meghatározza, elég lagymatagon indított a sztori, aminek első három részében nem sok minden történt. A legtöbb kritikussal ellentétben mi egészen másképp láttuk az új Star Wars-produkciót, amiről spoilermentes kritikát is írtunk:

Az Andor nagyon sok új karaktert vonultatott fel már az elején, amelyek közül a Bix Caleen-t alakító Adria Arjona teljesen úgy néz ki, mintha Halle Berry és Salma Hayek összegyúrt klónja lenne. A 30 éves Puerto Rico-i színésznő sokak számára lehet ismerős, ugyanis ő alakította Dorothy-t az Óz, a nagy varázsló című regényen alapuló Smaragdváros című sorozatban, de kiemelt szereplője volt a Tűzgyűrű: Lázadásnak és a Morbiusnak is. A képregényes éra után pedig fénysebességre kapcsolt, és meg sem állt a messzi-messzi galaxisig, hogy elhozza a rajongóknak a Star Wars-univerzum első szexjelentét.

Hozzá kell tenni, hogy a jelenetben szó szerint semmi sem látszódik: Bix Caleen egyik este megviselten, részegen állít be szerelméhez, majd rögtön erotikusan leveszi magáról a mellényét, és egy rendkívül szenvedélyes csókkal illeti a férfit. Ezek után megcélozza a hálószobát, és leül az ágy szélére, hogy ott várja meg a párját. Másnap reggel kicsit ziláltan ébred a takaró alatt, aztán még a fenekét is megvillantja a kíváncsi nézőknek, mikor felhúzza a nadrágját.

Az Andor persze nem titkolja, hogy egy sokkal felnőttesebb történetet akar elmesélni, ahol a szex is létezik. Mi sem bizonyítja ezt jobban a fenti jeleneten kívül, minthogy a sztori egy nightclubban indul a Morlana-1 nevű bolygón, ahol a főszereplőnek meggyűlik a baja a Preox-Morlana alkalmazottjaival.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás