promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor nem bírta tovább, felfedte Magyarországnak mi folyik a TV2 stúdiójában, amit senki sem láthat
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A fehér bor is előkerült a Séfek Séfe hátsó szobájában, amire Ördög Nóra nagyon le akart csapni.

A TV2 gasztroműsora, A Séfek Séfe anno nagyon jól tette, hogy nem akart versenyezni A Konyhafőnökkel, mivel előbbi magyarországi népszerűségét nehéz  beelőzni. Alapból más a két műsor felépítése, és a TV2 műsora bővelkedik feszült pillanatokban, amiért valóban megéri nézni.

A gasztronómia szerelmeseinek még várniuk kell az ötödik évadra, de a TV2 Média Csoport már tavaly októberben megindította a jelentkezést. Természetesen visszatér a három zsűritag, vagyis Vomberg Frigyes, Wolf András, és Tóth Gabi férje, Krausz Gábor. A műsorvezető Ördög Nóra lesz, a tét pedig újra nem kevesebb, mint 10 millió forint.

Magyarországon az előző évadban 2021 után zsinórban második alkalommal, újra Vomberg Frigyes csapatából került ki a Séfek Séfe győztese. Bár azt tegyük hozzá, hogy Pereszlényi Alexandra a szárnyait még Krausz Gábor mellett kezdte el bontogatni. Bár kiesett, de kapott egy újabb lehetőséget piros kötényben, és ezt ki is használta.

Érdekesség, hogy a döntőben mind a három séfnek volt versenyzője, így mindannyian izgulhattak. Krausz Gábornak sajnos még egy mentoráltja se tudta megnyerni a versenyt, de az ötödik évadban lehet meglesz az áttörés.

A séf azonban megcsinálta a nagy leleplezést, és egy TikTok videóban megmutatta mi folyik a TV2 magyarországi stúdiójában, amikor a nézők nem látják a Séfek Séfe zsűrijét, na meg Ördög Nórát.

„Sokan kérdeztétek (soha senki) mivel töltjük az időnket akkor amikor a versenyzők főznek, tényleg nem látjuk ki mit főz? Tényleg…. Sokkal jobb dolgokat csinálunk”

- írta Karusz Gábor a TikTok videóhoz.

A séf egy Oreo kihívásba csábította bele Ördög Nóráékat, ami külföldön elég híres. Szerintetek milyen lehet a fehér boros Orea? Akinek az Oreo kekszes falatkája pénzes pohárba esett, az még a TV2-től kapott fizetését is növelhette.

@gabor.krausz “Sokan kérdeztétek” (soha senki) mivel töltjük az időnket akkor amikor a versenyzők főznek, tényleg nem látjuk ki mit főz? Tényleg…. Sokkal jobb dolgokat csinálunk #sefeksefe #ordognora #wolfandras #vombergfrigyes #krauszgabor #oreo #challenge eredeti hang - Gábor Krausz
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás