promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felfedték III. Károly titkos levelét a rákbetegségéről, váratlan fejlemények érkeztek
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Károly király állapotáról kevés hír érkezik, sokszor csak jelekből tudjuk, hogy mi történik a királlyal a háttérben.

Az elmúlt időszakban a brit királyi család kapcsán a médiát elsősorban az érdekelte, hogy mi történik a háttérben Károly királlyal és Katalin hercegnével. Hiszen először Károly, utána pedig Katalin közölte a nyilvánossággal, hogy mindketten betegek, rákkal küzdenek. Katalin ráadásul nem szokványos módját választotta a bejelentésnek, hiszen a BBC-n egy videóban beszélt hosszabban arról, ami most körülötte folyik.

Így akart véget vetni az egyre durvább pletykáknak, amelyek megjelentek ő és a családja körül.

A palota azonban többet nem árult el a két családtag állapotáról.

Így maradt az, hogy a média háttérinformációkból dolgozhat.

Károly király a barátainak állandóan ír leveleket, ez a szokása megmaradt, ebben pedig sokszor reflektál a betegségére is. Az Express brit bulvárlap írt egy hosszabb cikkben arról, hogy mi derül ki ezekből a levelekből.

A hírek szerint Vilmost aggasztja az, hogy Károly újra munkába állt.

Félti apját, és nem tudja, hogy mennyire tudja jól beosztani az idejét, hogy több idő jusson a gyógyulásra is. Tőle sem tudunk meg többet a király állapotáról, ám hírhedten lelkes levélíró Károly, aki a barátainak rendszeresen küld üzeneteket levélben. Ebből megtudhatjuk többek között azt is, hogy aláveti magát azoknak a változtatásoknak, amelyek az életmódjában történtek.

Nagyon eltökélt abban, hogy legyőzze a rákbetegséget.

Az lebeg a szeme előtt, hogy rövid időn belül teljes egészségben és teljes sebességgel térjen vissza. Ez pedig cáfolja azokat a pletykákat, miszerint arra készülne, hogy lemondjon a trónról, és azt idejekorán adja át Vilmos hercegnek. 

Már azt is lehet tudni, hogy Normandiában szeretne majd részt venni a partraszállás emlékére rendezett emlékező eseményeken, ahol több nagy méltóság is részt vesz majd. Közben pedig az is kiderült egy belső forrás nyomán, hogy Harry herceg is tartja a kapcsolatot apjával, és azt is kijelentette, hogy szeretne vele mihamarabb találkozni is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás