promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Példátlan az, amit a Netflix bejelentett, júliusban érkezik az első hullám
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Alaposan meglepődhettek a rajongók, hogy mindez így következik majd.

Az elmúlt időszakban hatalmas divatja lett annak, hogy filmeket kettőbe vagy háromba szednek, és így láthatjuk ezeket a moziban, sőt, az utóbbi időben már arra is volt példa, hogy egy-egy sorozat évadját is kettőbe szedték. Alaposan megváltozott tehát az évad fogalma, és az ami mögötte van, és az, ahogy láthatjuk az egyes részeket. 

Korábban a Stranger Things esetén például az 5. évadot szedték kettőbe, így láthattuk elosztva a részeket. Most pedig egy igazán meglepő megoldás következett be a platform egy másik, népszerű sorozata esetén. Jön ugyanis a Karate kölyök-filmekből készült utószéria, a Cobra Kai hatodik, egyben pedig befejező évada a Netflixen. A széria pedig megkapta azokat a dátumokat is, amelyeket minden rajongó már most be fog írni a naptárjába.

A hatodik évad most három részletben kerül majd fel a platformra, meglehetősen nagy időeltolódásokkal.

Mégis hogy láthatják majd a rajongók az utolsó részeket, és mégis hány részből áll majd az utolsó évad?

A YouTube-ra a napokban került fel a trailer a bejelentéssel párhuzamosan, így már láthatunk is képkockákat az epikus lezárásból, ahol a nagy kép lassan tényleg az lesz, hogy szinte az összes szereplő visszatér majd, akiket láthattunk a Karate kölyök-filmekben még évtizedekkel ezelőtt. Ám a felállás változik, a jó és a rossz oldal bizony meglehetősen megkavarodik, és valószínűleg a hatodik évadra minden eddiginél nagyobb fordulat jön majd.

És jön még valaki, aki nagy visszatérő lesz, erről szól a fáma. Sokan pedig a Karate kölyök negyedik részének főszereplőjében, Hilary Swank megjelenésében reménykedtek, ám a színésznő elmondta, hogy ő nem fog feltűnni. Ám a szerzők ígérték még korábban, hogy valaki még visszatér a nosztalgia kedvéért, a Screen Rant szerint Dutch (Johnny Lawrence egykori csapattársa) lesz az, aki feltűnik.

Ami azonban meglepő lehet.

A Cobra Kai végső évada három részletben jön majd a Netflixen.

Összesen 15 epizóddal zárul majd az utolsó szezon, a grand finale. Július 18-án érkezik az első etap, majd november 28-án a következő etap, és majd csak 2025-ben az évad utolsó részei.

Egy kis bemelegítő:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás