promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes fordulat Lagzi Lajcsi ügyében: vele kezd új életet a börtön után?
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ügyvédje is megszólalt, ez vár most az ország Dáridósára.

Hihetetlen évek vannak Lagzi Lajcsi mögött. Az ország egyik legnépszerűbb és legkedvesebb zenésze a hihetetlen fényűzés, pompa és gazdagság után óriási lejtmenetbe kezdett. Egy áramlopás miatt bíróság elé kellett állnia, ez a kálvária pedig már hét éve zajlik. Tavaly március óta ül börtönbe Galambos Lajos, azonban a hosszú procedúra úgy néz ki, hogy végre a végéhez közeledik. Kiváló ügyvédet fogadott, Dr. Csontos Zsoltot, aki erején felül próbált segíteni Lajcsinak és mellette volt a nehéz pillanatokban is. A börtönben is végig látogatta, kommunikált a sajtóval, most pedig igen örömteli hírt közölt: Lajcsi négy hónap múlva kikerülhet a börtönből és a büntetése maradék részét házi őrizetben töltheti le.

Ez 10 hónapig marad majd Lajcsin, akinek egyelőre nincsenek konkrét tervei a szabadulás utánra. Ingatlanjait meghirdette, mert bár boldogasszonypusztai birtoka élete egyik fő műve volt, a kommandósok rajtaütése után rossz emlékek kötődnek a házhoz. A felesége az első tárgyalás után még mellette maradt, azonban a második ítélet kihirdetése után elvált a volt férjétől.

Lajcsi abban biztos, hogy szeretne visszavonulni korábbi életmódjától, nem szeretne a kamera előtt állni, azonban zenészként szeretne még alkotni, ahogy mondta, bőven van még benne. Lajcsi képzett muzsikus, aki imád trombitán játszani és ezt semmiképpen sem szeretné veszni hagyni, nem teszi le a hangszerét.

Így a tévében nem, azonban egy egy jazz klubban könnyedén lehet, hogy találkozhatunk a Dáridó egykori házigazdájával, aki magánéletét is szeretné magának megtartani.

Azonban a börtönből való szabadulás után még egy dolog vár rá: Bogival való kapcsolatának rendezése. Nincs hír arról, hogy Lajcsi volt felesége továbblépett volna, így könnyedén elképzelhető, hogy ő is nyitott lenne arra, hogy egy új esélyt adjanak a szerelmüknek, immár tiszta lappal, úgy, hogy nem vár rájuk többé semmilyen nehézség. Gyermekeik már felnőttek és kirepültek, így semmi mással nem kell foglalkozniuk, csak azzal, hogy egy új családi fészket építsenek. Lajcsi egyelőre a magánéleti terveiről nem nyilatkozott, azonban hatalmas szerelme volt korábbi felesége, aki egyértelműen hiányozhatott neki a börtönben.

Akárhogy is, 4 hónap múlva remélhetőleg Lajcsi élete szerencsés fordulatot vesz és a zenei karrierje mellett a szerelmi élete és a lakhatási tervei is remekül alakulnak majd. A 7 éve tartó kálvária után megérdemelné a betegségtől sújtott, megviselt zenész, hogy új életet kezdhessen.

Forrás: Story magazin

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás