promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
George Clooney gyönyörű nője kellemetlen helyzetbe került, ultrarövid szoknyája miatt mindent látni
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Amal Clooney szoknyája rakoncátlan volt, felcsúszott a finom vékony combjain az ügyvédnő pedig nem vette észre.

Amal Clooney, eredeti nevén Amal Alamuddin, nem csupán a híres színész, George Clooney felesége, hanem saját jogán is kivételes jogász és emberi jogi aktivista. 1978-ban született Bejrútban, Libanonban, drúz családban. Szülei, Ramzi és Baria Alamuddin, politikai menekültek voltak, akik a libanoni polgárháború elől menekültek a Egyesült Királyságba, ahol Amal és testvérei nevelkedtek.

Amal a legelismertebb nemzetközi jogi szakértők közé tartozik, különösen a nemzetközi jog, az emberi jogok, a büntetőjog és az extraterritoriális jog területén. Tanulmányait az Egyesült Királyságban végezte, először a St Hugh's College, Oxford, majd a New York-i Egyetemen. 2002-ben végzett a New York-i Egyetem Jogi Karán.

Karrierjének korai szakaszában Amal Clooney az ENSZ Különleges Bírói Törvényszékének jogi munkatársaként dolgozott, majd a New York-i Külügyi Intézet munkatársa lett. Később a híres londoni Doughty Street Chambers jogi irodában dolgozott, ahol az emberi jogok terén szerzett hírnevet.

Amal Clooney számos neves jogi ügyben képviselt ügyfeleket, köztük Julian Assange-t, a Wikileaks alapítóját, valamint az örmény genocídium elismerését követelő perben is aktív szerepet vállalt. Emellett sok időt fordít az emberi jogok és a sajtószabadság ügyének előmozdítására is.

Mint nyilvános személyiség, Amal Clooney a divat és a stílus ikonja is. Öltözködése és megjelenése mindig stílusos és kifinomult, és gyakran a legjobban öltözött hírességek listáján szerepel.

Amal Clooney sikeres karrierje és emberi jogi tevékenysége mellett anyaként is megállja a helyét. 2017-ben megszületett iker gyermekeik, Ella és Alexander. A sztárpárnak sikerült összeegyeztetnie a családi életet és a professzionális elkötelezettségeket.

Az Amal Clooney iránti tisztelet és elismerés olyan sokszínű területeken tükröződik, hogy nem csupán szakmai sikerei, hanem társadalmi elkötelezettségei és személyes stílusa is inspirációt jelentenek sokak számára világszerte.

Az alábbi fényképen férjével látható, amikor évekkel ezelőtt egy ibizai partira merész öltözéket választott:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás