promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felvillant a férjem telefonja és megjelent egy üzenet: az intim méreteit dicsérték és még sokkal több is kiderült
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Véletlenül láttam meg, de bevallom, beleolvastam.

Klaudia a boldog házasok életét élte és egy egészen egyszerű hétköznapon valami olyannal szembesült, amit nem bír elviselni. Most az ő történetét olvashatjátok:

Szasztok! Illik ilyenkor köszönni? Nem tudom, kicsit részeg vagyok, de nem tudom hogy lehetne ezt máshogy elviselni. Annyira nonszensz, megalázó és hihetetlen az egész, hogy nevetek amikor mesélem, de közben pedig itthon a négy fal között zokogok. 3 éve vagyok házas, szerettem a férjemet (az a baj, hogy még most is szeretem), de ami a múltkor történt felülírt mindent, amit róla gondoltam. Éppen takarítottam és a telefonjaink az asztalon voltak. Egy szolgáltatói kedvezmény miatt ugyanolyan készülékünk van, így amikor felvillant a képernyő, akkor gondolkodás nélkül felvettem.

Csak később eszméltem rá, hogy az a férjem telefonja, de ekkor már késő volt, megláttam: Béla, a legjobb barátja gusztustalan üzenetet írt neki, amit elsőre nem is tudtam hova tenni.

Nem csak agyban, hanem gatyában is hatalmas vagy szépfiú.

Amikor tudatosult bennem, hogy mit olvasok, teljesen ledöbbentem. Mi ez az egész? Ő és... nem. Nem. Nem. Nem. Ezt mantráztam magamban, de ugyanakkor az üzenet egyértelmű volt és azt is tustam mit kellene tennem.

Néhány nap elteltével ismét kezembe került a férjem telefonja, aki még csak le se kódolta a készüléket, amit nem is értek. És ekkor beleolvastam. A férjem titkos viszonyt folytatott a legjobb barátjával, Bélával. Az üzenetek alapján nagyon messzire jutottak és nem maradt kérdés afelől, hogy megcsalt-e engem. Igen. Egy férfival, aki a legjobb barátja.

Egy hétig teljesen magam alatt voltam, de aztán elkezdtem józanul gondolkodni. Szerettem a párom, jó ember, de sosem volt meg ez a hatalmas szenvedély, most már értem miért.

Összeszedtem a bátorságom és eléálltam, megmondtam hogy láttam amit láttam. Először kiabálni akart, végül zokogásban tört ki. Kiderült, hogy végig miattam aggódott és nem mert semmit mondani, meg amúgy is mit gondolna a világ.

Na most: a világ azóta is le van tojva finoman szólva, ő boldog a párjával, Bélával, én pedig olyan értékes barátsággal gazdagodtam, amilyenről álmodni sem mertem. A titkos viszony csodálatos barátsággá szelidült, én pedig csak remélni merem, hogy lesz valaki, aki úgy néz rám, mint Béla az exférjemre.

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás