promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi rögtön kegyetlen üzenettel támadta le az Ázsia Expressz forgatásáról hazaérkező Krausz Gábort és Mikes Annát
Borítókép:  TV2 Play - Sztárban Sztár
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Alig pár órája voltak az országban, mikor Tóth Gabi lecsapott, oda szúrt, ahol a legjobban fáj Krausz Gábornak.

Véget ért az Ázsia Expressz forgatása, a szereplők pedig nem olyan régen hazarepültek. Már Krausz Gábor és Mikes Anna is adott magáról életjelet, szemmel láthatóan szomorúan, de visszaállnak a mindennapok mókuskerekére. Tóth Gabi, aki nagyon aktívan használja a közösségi média felületeit, szintén új poszttal jelentkezett, ami ismét elindította a találgatások lavináját. Ez a frissen hazaért szerelmes párnak szólna? Az üzenet ugyanis elég pikírt és egyértelműen oda szúr Krausz Gábornak, ahol a legjobban fáj neki.

Nem sokkal a szakítás bejelentése előtt, Tóth Gabi és Krausz Gábor (ekkor még úgy tudtuk, hogy) közösen vásároltak egy szentendrei házat, amelyet a házaspár saját kezűleg szeretett volna felújtani.

Krausz Gábor ekkor úgy nyilatkozott, hogy abból a házból őt már csak zsákban viszik el, utalva arra, hogy élete végéig el tudja képzelni, hogy ott éljen, családjával. A sors végül furcsa "fricskát" tartogatott, hogy szintén Krausz Gábort idézzük és nem sokkal a vásárlás és a felújítás megkezdése után szakítottak Tóth Gabival. Ekkor a sztárséfnek el kellett költöznie és teljesen kicsúszott a lába alól a talaj. Úgy nyilatkozott, hogy aggódott az anyagi helyzete, a lakhatása miatt, de végül minden jóra fordult, ma már Mikes Annával élnek együtt és végül a kislányával találkazásokat és láthatásokat is kulturáltan meg tudták beszélni volt feleségével.

Most azonban Gabi posztja feltépheti a régi sebeket, ugyanis úgy beszélt a korábban séffel közös otthonáról, mintha Krausz Gábor soha nem létezett volna és nem tette volna be a lábát a szentendrei csodaházba:

Amikor megvettem a házam, tudtam, hogy ez egy régi ház és rengeteg munka lesz vele, de úgy voltam vele, hogy majd szépen lassan épül, megújul, viszont az enyém.

Rengetegen egyből fennakadtak a szóhasználaton és amiatt kezdték el ekézni Gabit, hogy mintha kitörölte volna a séffel töltött hat évet az életéből. A bejegyzés időzítése is sokaknak gyanús volt: a ház és valóban gyönyörű új konyhájának bemutatása gyanúsan egybeesik Krausz Gábor és Mikes Anna hazaérkezésének idejével.

Gabi már korábban is megmutatta készülő luxusminőségű álomkonyháját, már akkor is nagyon örült a mesteri kivitelezésnek. Az enyém és a megvettem a házam kifejezések pedig arra utalnak, hogy a válásnál nem kellett sokat osztozkodni.

Gabi enyhén felvágós posztját ide kattintva nézhetitek meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás